Ерогени зони што во никој случај не треба да ги игнорирате!

7 мај, 2020
ерогени зони

Сексот, меѓу другото, треба да биде одлично време и за обајцата партнери. Овие точки нема да ве изневерат …

Областа над вагината. Целата таа област над вагината е исто толку интересна за бакнување и исто толку чувствителнa за возбудување пеперутки во стомакот. Допирите и бакнежите на тој дел буквално ќе активираат ежење на целото тело.

Внатрешноста на бутовите. Дозволете му на вашиот партнер да го истражи секој агол на бутовите со усните и јазикот. Верувајте ни дека нема да зажалите.

Усните. И не, не мислиме на големи и мали усни. Мислиме на усните на лицето, кои честопати незаслужено се запоставени и во жариштето на (пред) игри. Долгите страствени бакнежи ќе ги разбудат сите ваши сетила.

Главата и вратот. Овие делови од телото се толку чувствителни што дури и најмал допир ќе ве наежи, а бакнежот ќе ве растопи целосно. Префрлете ја косата и со говорот на телото покажете му што сакате.

Латерална страна на градите. Оваа област е многу почувствителна отколку, на пример, брадавиците, кои секогаш се во центарот на вниманието. Сè што е потребно за да се чувствувате одлично е неговата рака да се лизга низ градите и повремен бакнеж што малку ве скокотка.

Ушна школка. Допирите, бакнежите и малите каснувања на ушната школка ќе бидат доволни за целосно да ве распаметат, дури и ако тој едноставно дише до увото, чувството на дишење ќе ве наелектризира.