Еве зошто боксерките се најлош модел на женски гаќички!

18 април, 2020
boks

Ако сте како повеќето жени, најверојатно долната облека ја купувате на попуст и тоа е паметно.

Но, веројатно меѓу вашите гаќички преовладуваат женските боксерки, бидејќи тие модели се најчесто на попуст. Се прашувате зошто? Затоа што се најлош модел на женски гаќички.

Еве ги нивните лоши страни:

За почеток, иако се направени од доволно материјал за да ви го покријат цел задник, обично го откриваат неговиот долен дел и го сечат, што е многу неудобно.

Уште еден проблем е тоа што тој премин се оцртува на се што носите преку нив, па дури и на фармерки, што изгледа сосема непривлечно.

Исто така, кога по некое време ќе се олабават од перење, можат да ви станат широки, па нема да можете да ги носите под тесни облеки бидејќи се туткаат, а и која жена сака широки гаќи? На тој начин, не му нудат никаква цврстина на вашиот задник, па не му одат во прилог на неговиот облик, дури и да имате најцврст задник.

Се согласувате?