Фенг шуи- ако ова го ставите во центарот на домот, ќе привлечете среќа, љубов и хармонија!

10 мај, 2020
feng

Според фенг шуи, централниот дел на домот е многу важно место бидејќи влијае на енергијата на сите простории и може да влијае и на чувствата на жителите во домот.

Ако веќе некое време се чувствувате немирно, под стрес сте и тешко ги контролирате емоциите, обидете се во центарот на домот да ставите позитивни, хармонични вибрации.

Тоа можете да го постигнете со некоја саксија со зелена билка, вазна со свежи цвеќиња, сад со морски камчиња од плажа или кристали.