Генијален трик кога ви доаѓаат гости nа слава – со овој метод ќе го исечете сирењето на совршено еднаква парчиња – без проблеми

16 мај, 2020
291909_shutterstock-612295262_ff

Една домакинка на Фејсбук го објави својот трик со кој сече совршени парчиња сирење.

Се работи за Клои Бартон и групата “Extreme Budget DIY & Life Hacks” и она што што го сподели е наједноставниот совет – се што ви треба е нож за лупење компири!

Клои, додадоа дека секогаш користи за лупење компири кога сече сирење и дека “сега не може да биде одговорна за прекумерната потрошувачка на сирење што се случува по употребата на оваа метода“. Нејзиниот метод доби голем број на пофалби и позитивни коментари, и многу се запрашале како порано не се сетиле на истото!