ГИ ОТКРИВАМЕ ОВИЕ ИНТИМНИ ТАЈНИ! Кога ќе слушнете што забележуваат мажите за време на сексот, нема да се чувствувате добро!

1 октомври, 2020
тајни

Што точно значи да се биде добар во секс? Дали се тие искуства и вештини или се некои сосема различни фактори? Девет мажи откриле што им значи дека жената е добра во кревет, а одговорите може да ве изненадат.

Ентузијазам

Ентузијазмот е клучен. Тие исто така сакаат да експериментираат со својата сексуалност, односно да можат отворено да зборуваат за своите желби и фантазии, така што и двајцата ќе се чувствуваме безбедни и прифатени. Но, клучната работа е ентузијазмот.

Хемија

Нејзината хемија со мене. Најдобриот секс што го имав беше со жени кои најмногу сакаа секс и беа водени од страсти. Мажите, како и жените, сакаат да се чувствуваат пожелно. Кога некоја жена ќе ми прошепоти во увото и ќе ми каже колку ме сака и колку сум привлечна за неа, тогаш тоа е најдобриот секс што ќе го имам. Јас исто така ќе и дадам повеќе во исто време.

Галење по секс

Кога ќе ми даде знаци за уживање во моето тело, без разлика дали ќе ми го каже тоа или ќе ми го покаже физички. Ако потоа сака да се мази, секогаш е прекрасно.

Комуникација

Сите тие се различни. Се додека имате секс, треба да бидете отворени и да комуницирате едни со други. И секогаш е добро да кажете што ви одговара за време на сексот.

Отвореност

Кога е отворена во врска со своите сексуални желби и што и дава добро чувство.

Без осуда

Сексуална компатибилност. Имам неколку фетиши и сакам да пронајдам девојка која е барем отворена за истражување, дури и ако никогаш не го сториме тоа. Станува збор за чувство на удобност во спалната соба, без страв од осуда. Исто така, најсекси нешто што жената може да го има во кревет е самодовербата.