Ги поставува нозете горе, а потоа следи ЕКСПЛОЗИЈА! Дали сте ја пробале позата вампир?

4 ноември, 2020
нозе

Дали сте слушнале за „вампирската“ поза за која многу парови полуделе. Во оваа позиција, мажот лежи свртен кон жената додека нејзините нозе се на неговите раменици. Веројатно многумина го пробале досега.

Тие наведуваат дека оваа поза вклучува и нежно грицкање на вратот, но влијае и на други еротски зони. Во основа, позицијата е прилично слична на мисионерската, затоа не треба да биде тешко да се изврши.

Позата вклучува длабока пенетрација, па затоа треба да биде добра за стимулација на Г-точката.

Сексологот Анабел Најт ја препорачува оваа поза на секој што се обидува да ги зачини работите во спалната соба.