Говорот на телото нѐ издава: Ова се знаците кои покажуваат дека вашата ВРСКА е во КРИЗА

8 октомври, 2020
058a3638116426c37407fa2f5c223a8dc4bd4c33

Понекогаш се чувствувате заљубени во партнерот како да нема личност која ве разбира подобро од него, а има денови кога тој ве нервира и не знаете зошто сте заедно.

Сè е лесно, енергично и убаво на почетокот, но што се случува потоа?

Izbegavajte ovo!

Gepostet von Magazin Novosti am Freitag, 4. September 2020

Психолозите велат дека само врз основа на седење со партнер во иста просторија можете да ја утврдите состојбата во вашата врска.

Положбата на телото

Прекрстените раце и нозе не се добар знак, ова е поврзано со одбивност и незадоволство. Исто така, ако вашиот партнер често ви го сврти грбот, тоа значи дека нешто не е во ред и дека сте емотивно и физички оддалечени.

Допири

Ова е градежен блок за поврзаност и интимност. Обрнете внимание на одговорот на вашиот партнер на вашиот допир. Дали тој возвраќа со допир?

Контакт со очи

Контактот со очи бара одредена доза интимност. Ако го пропуштите овој контакт, тоа може да значи дека вашата врска станала навика.