Градници без жица – може! Седум најудобни модели со „push up„ ефект

22 мај, 2020
61887360

Градник без жица со „push up„ ефект? О да, постои. Ние веќе пронајдовме седум најудобни модели.

Градниците без жица станаа вообичаени модели во скоро сечиј женски гардеробер со долна облека. Иако не се баш најудобни, се навикнавме на нив па можеме да бидеме сигурни дека на градите ќе им ја дадат неопходната потпора и ќе држат се на едно место.

До неодамна, „push up„ градниците односно моделите кои ги подигаат градите беа незамисливи без жица, но тоа се промени заблагодарувајќи и се на иновативната технологија која ни овозможува да не се откажеме од „push up„  ефектот, а сепак да не носиме градник со жица.

Во продажба пронајдовме седум одлични модели кои ќе ве воодушеват со својата удобност, а станува збор за секојдневни модели кои можете да ги носите постојано. Сите градници освен еден се мазни, така да ќе бидат дефинитивно непогрешлив избор и за носење под летна маица и фустан.

Некои модели се и поставени па обезбедуваат уште по раскошен „push up„ ефект.