Хит модно парче за ова лето – на големо разорачување за многумина, бициклистичките повторно се вратија во мода!

27 јуни, 2020
Dajana

Иако се понадевавме дека тие (повторно) ќе заминат во историјата и дека ќе ги заборавиме барем за некое време, бициклистичките се сè уште едно од задолжителните парчиња за ова лето.


Варијација на темата хеланки, должина до над коленото, се носеше и минатата година, а судејќи според стилот на славните девојки на Инстаграм, ќе ги видиме и ова лето.


Бициклистичките имаат, да се каже вистината, неколку добри страни: тие обично не се премногу скапи, и второ, тие се прилично удобни. Нивниот недостаток е што малкумина изгледаат добро во нив, но вкусовите се различни…

View this post on Instagram

We got dressed and felt cute

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

И на крај, еден предлог за вечерно излегување. Ријана: