Хороскоп и мода – Што имаат биковите во своите плакара

21 мај, 2020
61887617-moda-horoskop-bik

Дамите родени во хороскопскиот знак на бик сакаат добра облека и ги бие глас дека наместо квантитет сакаат квалитет.

Предност им даваат на алиштата кои ги прават да се осечаат комотно, но исто времено сакаат да изгледаат идеално и се добри би при изборот на комбинации. Ја разбираат и важноста за добриот крој па водат сметка за тоа да облеката да им е како по мерка и поради тоа да дојде до израз нивната фигура.

Во орманите обично имаат костими по мерка , како и практични, отмении полни со вкус парчиња, а во однос на обувките биковите пре би избрале чевли со рамна пета и дискретен украс отколку штикли како и панталони наместо мини здолниште.

Нивната суптилност во односот на бојата е јасна и поради тоа преферираат неутрални и пастелни бои како беж, ајвори и како со смеѓи или златни аксесоари. Меѓутоа одлично им стои и розевата и зелената комбинација.

Иако преферираат севременски, практични и финкционални облеки од удобен материјал често знаат да имаат и квлаитетни тренди парчиња кои усешно ги комбинираат со класичните кои ги имаат во своите ормани и на секоја комбинација им даваат свој специфичен белег.

Жените бик во шопинг секогаш одат со план и секогаш ги посетуваат продавниците кои веќе ги имаат маркирано каде знаат дека ке најдат облека по нивниот вкус. При тоа секогаш добро се распрашуваат за материјалот од кој се произведени алиштата, а имаат и една симпатична навика а таа е да ја помирисаат облеката со цел да се осигураат дека се работи за природен и квалиетен материјал.

Жените припаднички на овој знај се секогаш отмени во нивниот стил. Проверете ја галеријата на парчиња кои ја имаат во своите плакари.