ХРВАТ ИЗДАВА СТАН СО СЕКС играчки „Имам по нешто за секого, сè е дезинфицирано, не се грижете!“

26 септември, 2020
хрват наслов

Креативен човек

“Станот е добро опремен и секој може да остане во него … ова е само дополнителна понуда. Секој пат, се разбира, сè се дезинфицира за да нема страв”, вели сопственикот на станот.

Денес, сè можете да најдете на страниците за изнајмување станови, а една од нив во Осиек нуди и сексуални играчки за дневно изнајмување.

А комплетно опремен стан ги нема само вообичаените работи. Различни сексуални помагала може да се видат на полиците, од вибратори, дилда до играчки за парови.

“Луѓето го користат нормално, затоа и се нуди. Станот се изнајмува како и секој друг. На нашите гости им е дозволено да користат сè во станот. Се разбира, оние кои сакаат да го користат”, вели сопственикот на станот Ригел во Осиек, на некои им се допаѓа, а на некои не, но тој сака да биде добар домаќин за да може да им обезбеди таков вид на содржина на оние што ќе дојдат.

Покрај ова, сопственикот има уште два стана во Осијек и еден во Вуковар, но само во ова може да се најдат такви „работи“.

“Станот е добро опремен и секој може да остане во него, од семејството, паровите, пријателите, самците … ова е само дополнителна понуда. Имаме полн плакар, нешто за секого. Секој пат, се разбира, сè се дезинфицира за да нема страв”, вели тој.