Исповед на жиголо за болните желби на жените: “Кога ми кажа со што сака да ја хранам, веднаш ја одбив”

8 мај, 2020
жиголо

Британскиот жиголо Себастијан не престанува да добива деловни понуди дури и за време на карантинот, пишува Метро. Во искрено интервју, тој откри дека клиентите редовно го повикуваат на секс и дека честопати имаат целосно луди барања.

“Имав невообичаени барања, како жена која ме замоли да ја хранам, но не со храна, туку – измет! Одбив. Имав и клиенти кои ме замолија да ја земам нивната невиност. Мажите ми нудеа до 5.000 фунти само за да потрошам неколку часови со нив, иако мојот профил јасно вели дека не сум геј или бисексуалец “, откри тој.

„Минатата година запознав една неверојатна 79-годишна Американка која планира да патува девет месеци и сака пријатна придружба. Заедно ја истражувавме Европа, патувавме од Лондон до Париз и Копенхаген. Нашата врска беше целосно платонска. Сè ми беше платено, вклучувајќи ги и моите трошоци – и ја наплаќав дневница “, рече тој.

Тој, исто така, призна дека пандемијата на коронавирус има влијание врз порно-индустријата.

„Јас го имав мојот последен клиент на крајот на февруари, непосредно пред пандемијата да ја прекине мојата работа. Наместо тоа, нудам Zoom и FaceTime сесии, но досега не сум резервирал никого, иако сум во контакт со потенцијални клиенти и се надевам дека ќе бидам со нив и ќе бидеме во можност да се состанеме наскоро, откако ќе помине ова критичко време “, призна тој.

Тој додаде дека добил неколку барања за прекршување на изолацијата, што морал учтиво да ги одбие.

„Загрижен сум за тоа како коронавирусот ќе влијае врз индустријата подоцна, но исто така не сум премногу загрижен затоа што давам вредна услуга“, рече тој.

Тој објасни дека некои жени го сметаат состанокот со него како некаква форма на терапија. Една жена, наводно, му испратила и порака во која таа признала дека тој и ја засилил самодовербата.

Тој рече дека конечно ја сака својата работа и дека неговото семејство го поддржува.

„Мајка ми на почетокот беше малку загрижена затоа што таа ја гледаше придружбата како секс за пари, но не е толку црно бело“, заклучи тој.