Изглед на денот

25 април, 2020
jlo

Ана Де Армас го носи најновиот бренд фаворит, Realisation Par, додека е во карантин.

Овој бренд е познат по тоа што го сруши интернетот, но неговите фустани се повеќе наменети за сончеви лета во Франција, не се за шетање низ маалото. Сепак, надвор е пролет и треба да носите нешто удобно, без разлика дали планирате да мрднете од пред ТВ или не.

Ана Де Армас

Џенифер Лопез

Еден ден Џенифер Лопез носи бел костим за капење да не потсети дека има стомачни мускули. Друг ден носи удобни алишта со бели патики.

Џенифер Лопез

Ема Робертс

Нов ден, нова Ема Робертс. Овие денови единствената конзистентност која ја имаме, како што Ема ја има со фоткањето, е конзистентноста во конзумирање на вино. Но, сигурно винските чаши ќе ни изгледаат поубаво со овој фустан на риги.

Ема Робертс