Израмнете го стомакот и затегнете ја половината за две недели: Ова видео е прегледано 100 милиони пати со причина!

22 мај, 2020
Naslovna

Сите го поздравивме карантинот со радост, но многумина од нас беа со прекумерна тежина. Бидејќи килограмите дојдоа за многу кратко време, идеално би било ако исчезнат исто толку брзо. Што ако е можно да се изгуби тежина, па дури и да се добие стомакот, за само две недели?

Блогерката и влијателна на YouTube, Клои Тинг, вели дека е реалност. Во моментот доминира на сите социјални мрежи, бидејќи за време на карантинот сподели двонеделен план за вежбање на нејзиниот канал на ЈуТјуб, кој е достапен бесплатно.

Позната по својата импресивно витка фигура, 34-годишната од Австралија секојдневно вежбаше со своите 7,9 милиони придружници за време на карантинот. Збир на вежби за стомачни помага да се намали телесната тежина, па дури и да се добие тенка половина.

Набргу потоа, пошироката јавност се сврте кон овој двонеделен предизвик, а многу од нив ги објавија своите „пред и после“ резултати. Не се потребни дополнителни реквизити за вежбите. Едноставно поставете го душекот, пуштете го видеото, следете ги упатствата и обуката може да започне.

Ако сè уште не сте започнале со вежбање, можеби сега е време.

Обидете се со овој двонеделен предизвик и уверете се дали е навистина толку ефикасен!