Ја нашол својата сопруга во кревет со член на нејзиното семејство: По ова ја дозна страшната вистина!

4 септември, 2020
сопруга

Измамата е секогаш болна тема и ретко кој може целосно да ја преболи и да заборави на болката.

Меѓутоа, кога вашиот партнер ве изневерува со потполно неочекувана личност од неговата околина, може да биде уште полошо.

Анонимен човек го сподели своето воопшто не пријатно искуство на Интернет, кога ја најде својата сопруга во кревет со нејзиниот посвоен брат.

„Во моментот кога ги видов, мојот живот беше уништен. Родителите ја посвоиле кога била мала и кога дознале дека нема да можат да имаат повеќе деца, па таа и нејзиниот брат не се крвни сродници “, вели овој несреќен маж.

Неговата сопруга има 34 години, тој има 36 години, нејзиниот брат е 44 години и да биде работата уште полоша, неговата сопруга по овој немил настан призна дека спие со својот брат уште од тинејџерска возраст.


„Не можам да се доведам да разговарам со неа за ова. Веднаш се иселив, но и моето семејство не сака да разговара со мене на оваа тема, бидејќи се срамат.

„Најлудата работа е што родителите на мојата сопруга воопшто не се шокирани од ова знаење“, вели тој.

Тој исто така додаде дека нема храброст да раскаже што навистина му се случило на некој од неговите пријатели, затоа што се плаши дека нема да ја разбере сериозноста на ситуацијата и дека ќе го задева.

Експертот за врски Деидра Сандерс вели дека неговата реакција е сосема природна и дека се нашол во навистина непријатна ситуација, но ги осуди и родителите на неговата сопруга.

„Очигледно нејзините родители не ги знаат границите на здравиот однос. Патем, ако нејзиниот брат е постар од неа 10 години, а таа призна дека имале секс уште од нејзината тинејџерка, колку години имала тогаш? Од приказната ми се чини дека е можно ова да е злоупотреба на деца. „Треба да разговарате со луѓе кои се експерти за злоупотреба во детството“, заклучува таа.