„Ја затекнав девојката во кревет со друг и тој направи нешто што не очекував“

19 мај, 2020
Naslovna

Ја фатил својата девојка во кревет со друг маж. Она што се случи потоа го изненади …

– Како што ги најдов во нашата спална соба, сите тројца скокнавме во изненадување. Сепак, нејзиниот љубовник извади нож од панталоните! Не знаејќи што може да се случи следно, ја напуштив просторијата – вели еден човек (32) кој посака да остане анонимен.

– Таа има 26 години и, искрено, секогаш ги напаѓаше другите мислејќи колку е забавно, а тоа особено би ја насмеало ако и се заканував дека ќе ја напуштам ако се случи повторно. Тогаш таа ќе ме молеше да останам со неа, и јас ќе попуштав секој пат. Оној што го повлече ножот веднаш полета надвор од нашиот стан додека излегов од собата. Јас го бркав него, но тој брзо бега. Мојата девојка експлицитно ми кажува дека ништо не се случило, иако ги најдов и двајцата во мојата долна облека.

Тоа беше капка што се истури преку чашата. Јас ја прекинав врската и таа постојано ме повикува, сакајќи да се помириме. Не знам дали сè уште сум за вљубен во неа. Ако имате совет за мене, би ви бил благодарен …

Ова е приказната на анонимниот кој барал совети по интернет.

Како вие би постапиле?