КАКО да го возбудите и да ја направите„акцијата“ ПОДОБРА? 4 совети од девојки кои работат во „жешката линија“

6 октомври, 2020
акција

Еден од начините да се зголемат возбудата и задоволството во спалната соба е „валканата“ приказна, односно разговор сличен на телефонскиот секс пред „дејството“!

Можеби не сте сигурни како да започнете, дали некој израз на вашиот партнер ќе ве натера да побегнете и да не ви се придружувате во кревет? Потребен ви е совет и помош, а кој подобро да помогне од девојките кои заработуваат пари од ова?

Ова се најдобрите совети од работниците во телефонската линија за страсна „приказна“ во кревет, пишува Мондо.

  1. Подгответе ја ситуацијата

„Наивно“ допрете го партнерот неколку дена. Како реагираат на одредени зборови, изрази, што им ги затвори очите? Bestе знаете најдобро што најмногу ги возбудува во кревет, затоа направете умствена белешка на што да се фокусирате.

  1. Опуштете се

„Валканата“ приказна во кревет треба да биде забавен вентил за двајцата, а не нешто што ќе ве стреси. Бидете природни, опуштени и весели.

  1. Направете си „измислен лик“

Ако не можете да се опуштите, применете ја актерската техника, барем за почеток, сè додека не влезете во форма. Можеби сте посмирени, вашиот измислен карактер повеќе огнен. И обратно, ако сте подиректни, вашиот измислен карактер може да биде мистериозен, тивок, подготвен да предизвика возбуда кај вашиот партнер со изненадување. Работниците од телефонската линија даваат важен совет – не менувајте го гласот. Зборувате како што зборувате вообичаено, или целата постапка ќе изгледа неприродно.

  1. Прави што ќе кажеш

Ако објавивте во кревет со мек глас дека ќе направите нешто, всушност сторете го тоа. „Валканите“ приказни не се валидни ако не се реализираат, бидејќи сè останува само на приказната.