11 јули, 2020

Луѓето секојдневно се обидуваат да најдат некои трикови со кои би си го олесниле животот. Некои решенија може да ви помогнат за полесно подготвување на храна, чистење или перење облека или садови. Зек Крин на својот TikTok профил објавил видео и покажал како едноставно да излупите варено јајце. Видеото го погледнале 96 илјади луѓе и искоментирале дека со овој трик навистина полесно можат да ги лупат јајцата.

Обидете се и вие!

@zachcreanofficial

For all my egg lovers out there ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ original sound – zachcreanofficial

Остави коментар

Почетна // Life Story // Како перфектно да излупите верено јајце
Горе