Како познатите ѕвезди носат дизајнерски парчиња, а како тие изгледаат на писта?

11 мај, 2020
poznati

Кога ќе видите модел, а потоа позната актерка или пејачка како носат иста тоалета, во прв момент нема да сфатите дека се работи за истата облека.

Ретко се случува да не се приметуваат разликите. Во принцип разликите се големи најмногу заради начинот на кој две личности носат исто парче облека.

Така што, моделот на кукла во излог никако не треба да ви биде пример за да се одлучите да купите некоја облека. Не треба да се разочарувате ако облеката не ви стои исто како на фотографија. Еве и примери за тоа од светските ѕвезди.