14 август, 2020

Истражено од научници …

Одамна е познато дека топла бања не опушта и го олеснува спиењето, а сега е најдобро време да го сторите тоа: еден час или два пред спиење, а бањата или тушот треба да трае не повеќе од десет минути.

Научниците од Универзитетот во Тексас го идентификуваа ова кога ги анализираа резултатите од дури 5322 студии за спиење во светот.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Кое е најдобро време за релаксирачка бања?
Горе