Кога не одат на работа, снимаат порнографија и ја продаваат на интернет!

10 септември, 2020
порно

Брачна двојка од Хрватска снима домашно порно и ги продава на странци, а тие велат дека заработуваат одлично на тоа, пренесува.

Важно е да се напомене дека и двајцата се зафатени и кога не снимаат порно, тие прават сосема обични работи.

– Доаѓаш од таму, ќе ти направам удар со нозете … И тогаш го кревам ударот, го гушкаш, го возиш малку како да се бакнуваш … И тогаш сакам да и ја подигнеш кошулата. Ја креваш маичката таму горе, а потоа сакам да и го протнеш палецот помеѓу нејзините панталони и гаќички и да го спуштиш за да ја видам … – дава еден од главните актери во оваа приказна упатства на сетот.

Тие се аматери во сето ова, но се грижат сетот на кој го снимаат да изгледа професионално. Тие понекогаш самите го прават сценариото, некогаш на барање на оние што порачуваат порно и наплатуваат за тоа. Тие се свесни дека не секој може да се справи со ова, а нивните клиенти се претежно од странство.

Сè започнало кога двајцата имале голема желба да ги сменат партнерите. Значи, во нивниот случај, тоа не беше измама затоа што тие се согласија така.

Тие се среќаваат со луѓе со исти интереси преку социјалните мрежи, каде што дури и оние кои навидум живеат мирен и семеен живот, но во реалноста се различни, контактирајте ги.

– Луѓето кои се занимаваат со брачен статус сепак сакаат да се впуштат во авантури, а нивниот партнер го знае тоа. Јас започнувам тука со отворен разговор. Од моја страна, сè е отворено. Мојот сопруг знае каде сум, со кого сум и што правам. „Би било одлично ако и вашата жена знаеше тоа“, но тоа не секогаш наоѓа плодна почва – вели соговорникот.

Тие не се сметаат себеси за перверзни, но велат дека тие се токму спротивното.