Која боја на градник треба да носите под бела облека?

5 мај, 2020
прслук

Летните месеци доаѓаат, а со тоа и полесна и посветла облека. Она што е секогаш незгодно кај маиците со бела боја, е каков градник да се облече, а да не се види преку маицата.

Иако многумина ќе бидат изненадени, модните експерти велат дека вистинскиот избор е градник во црвена боја. Имено, кожата има црвени тонови, па под бела маица или кошула црвените градници се вклопуваат.

Внимавајте градникот да биде во темно црвена боја, а не розев.