КРАТКА пикси фризура е тренд што постојано се враќа: 10 фотографии од холивудски убавици кои ќе ве натераат да ја посакате оваа фризура

28 април, 2020
164387_kejli-kuoko_ff

Дали мислевте дека кратката коса не дава женски изглед? Оваа заблуда ќе ви ја порекнат најубавите жени во светот.


Кога, за време на снимањето на филмот, Ана Хетавеј ја исече долгата и густа коса, по која многумина ја паметија, светот беше шокиран.