3 причини зошто мажот никогаш нема да ја остави сопругата за љубовница

15 мај, 2020
љљљ

Многу љубовници често мислат дека оженетите мажи со кои се гледаат би можеле да бидат само нивни, но за ова треба да размислат двапати.

Еден експерт за љубов вели дека таа често прима е-пошта од жени кои се согласиле да бидат љубовници, прашувајќи се зошто мажите со кои се гледаат сè уште не ги оставиле своите жени за нив, пренесува Youtango.

Ако сте жена која се гледа со оженет маж, тогаш овој текст ќе биде моментот на отрезнување кој ви е потребен.

Еве зошто оженетиот маж никогаш нема да ја остави сопругата за љубовница:

Помеѓу сопругата и љубовницата тој веќе има сè што му треба

Со својата љубовница поминува одлично време без никакви обврски или посветеност, а потоа оди дома и си игра со децата. Таа е идеална ситуација за такви мажи.

Тој веќе има сопруга сопруга која се грижи за куќата и децата, а од друга страна има љубовница која се грижи за него на начинот на кој му е потребно.

Разводот е премногу болен и скап

Адвокатите, дебатите, стресот за децата – сето ова оди со  разводот. Многу мажи не сакаат да се изложат на вакви непријатности, ниту пак нивните деца. Од друга страна, љубовницата е секогаш среќна, кога и да може да се вклопи со времето и да ја види, па зошто би ја оставил сопругата за неа?

Ако планирал да ја напушти својата сопруга, тоа би го сторил многу порано

Човек кој толку многу ја сака својата љубовница, ќе ја оставел сопруга до сега, и покрај стресот што го носи разводот. Ако сака да биде со новата девојка и да ја сака онолку колку што обично мисли, тој веќе би го напуштил семејството.