5 хороскопски знаци кои отворено играат со партнерите

5 јуни, 2020
par-ljubomora-shutterstock-3

Некои хороскопски знаци сакаат да флертуваат каде и да се, додека некои знаци мислат дека е убаво да се игра со партнерите.

Понекогаш се прашуваме дали нашиот партнер намерно нè провоцира и си игра со нас, за да провериме колку е навистина силна љубовта или дали е неговата вистинска природа, од која не може да избега.

Некои хороскопски знаци се повеќе склони кон такво однесување од другите и сакаат да флертуваат со други иако се во љубовна врска. Понекогаш, тие ја покриваат својата природа со изговор да ја искажат својата љубов на тој начин.

Дознајте подолу кои се овие знаци, како и што можете да очекувате од нив во партнерство.

Близнаци


Близнаците скоро секогаш флертуваат со другите и имаат тенденција да го покажат тоа каде и да се појават, што често го навредува нивниот партнер. Покрај тоа, овој хороскопски знак е од љубовна природа и тие се в вљубуваат веднаш штом ќе им се допадне некоја особина кај некого.

Иако тие знаат дека отворено флертувањето не е во ред кога сте во врска, тие уживаат премногу во ваквите „игри“.

Вага


Вагите сакаат да им угодуваат на другите, па ќе направат се за да ги израдуваат своите партнери. Поради тоа, тие често и погрешно ќе одлучат на штета на самите себе, така што знаат да промашат во некои работи, поради што оние што искрено се грижат за нив, се жалат од нивните постапки.

Сепак, ако сакаат да израдуваат некој и да го направат среќен, ќе најдат начин да го сторат тоа.

Стрелец


Најголем страв за стрелците е губење на личната слобода, така што тие ја гледаат љубовната врска како загуба на независноста. Тие имаат тенденција да инсистираат на тоа дека нивниот партнер да им докажува дека тие не ја изгубиле слободата, и ако сметаат дека некој ги „задушува“ – ќе излезат од врската без никакви проблеми

Скорпија


Штом сериозно му се предадат на некого, Скорпиите чувствуваат сè поинтензивно и сакаат подлабок и поинтимен однос. Затоа, тие честопати ќе го тестираат избраниот партнер, за да проверат дали тој е подеднакво посветен на заедничка цел.

Риба


Дури и кога е потребно вистинско размислување да се донесе одлука, рибите ќе го следат тоа што им го кажува срцето. Тие честопати ќе „играат игри“ водејќи други да бидат флертувани во друштво на своите партнери, за да можат да се претстават како „фер играчи“ за разлика од повеќето други.