6 совети како да „докторирате“ во оваа поза

19 јули, 2020
poza 2

Кога сте горе за време на секс, имате многу нови проблеми на кои не сте навикнати, како на пример – Што со рацете? Што кога ќе почнат да ме болат нозете? Како да го одржите ритамот?

Кога подобро ќе размислите, не е лесно да се биде фраер, нели? Затоа, следете ги овие совети и никогаш повеќе нема да ви биде срам да бидете горе…

  1. Аголот е сè – и не, не морате да бидете под прав агол, туку е подобро да сте под агол од 45 степени, за идеално чувство на пенетрација.
  2. Вртете со колковите – исправете се и почнете да мешате со колковите како да танцувате. Ако ви треба потпирач, придржете се за неговите колкови.
  3. Бидете непредвидливи – можете да се изненадите и од самата себе!
  4. Користете ги вашите раце – експериментирајте со своите и со неговите раце. Тој може да ве држи за колковите ако сака да го забрза ритамот, а вие можете да се потпрете назад и да ги ставите рацете на неговите колена кога ќе изморите.
  5. Не плашете се да доминирате – сепак вие сте сега главни (и горе)…
  6. Вметнете ги нозете – ако ги провлечете нозете под него, тоа може да ви биде дополнителен потпирач, и така подоцна ќе се изморите.