БЕСЕН СУМ, РАЗОЧАРАН И СЕ РАЗВЕДУВАМ!

6 јуни, 2020
разведе

Еден човек го отвори ранецот на својата ќерка и го пронајде ОВА! Неговата сопруга му работела зад неговиот грб!

Разочараниот човек сподели со сите што се случи со него и во исто време сакаше да остане анонимно.

Имено, тој решил да се разведе од сопругата, затоа што во ранецот на својата ќерка пронашол кондом.

“Најдов кондом во ранецот на ќерка ми, која штотуку наполни 12 години, полудев и сакав да викам и да ја казнам, но сопругата ми рече дека нема да разговара со мене ако го сторам тоа. По нејзината реакција, сфатив дека таа знае за ова. Ми призна дека купила кондоми затоа што нашата ќерка рекла дека сака да има секс со своето момче (и тие го имаа). Јас сум многу лут и разочаран. Сакам да се разведам затоа што не поддржувам како ја одгледува нашата ќерка и затоа што таа ми работи зад грб “, рече човекот, па имаше бројни коментари во кои корисниците на Интернет го поддржуваат.

Сепак, се издвојуваше еден коментар, каде непознато лице имаше сспротивно гледиште за приказната.

„Каква дебата и како тоа никој не разбира за што станува збор. Жената го изневерува, купува кондоми и ги крие таму каде што смета дека тој нема да ги најде“, се вели во коментарот.