4 август, 2020

Задоволувањето на партнерот со орален секс може да биде забавно доколку и вас ве возбудува тоа. Негата на кожата знае да биде многу досадна. Но, тоа не мора да биде така доколку ја комбинирате со орален секс.

Најверојатно се прашувате како и зошто? Всушност, постои тврдење дека редовниот орален секс може да и помогне на вашата кожа да ги одложи знаците на стареење. Секоја што барем еднаш тоа го направила, знае дека оралниот секс бара многу работа и навистина ги вклучува мускулите во вратот и во пределот на вилицата. Оние кои го прават тоа за повремено задоволство, знаат многу добро дека може да се појават грчеви за време на оралниот секс. Тоа е затоа што нашите мускули стануваат уморни и се чувствуваат оптоварени со таквата ригорозна активност. Фактот дека оваа област е од големо значење е причината зошто многумина тврдат дека  оралениот секс може да го затегне делот околу вилицата и да ги спречи предвремените набори на вратот. Одеднаш, негата за кожата стана и повеќе од возбудлива!

Иако всушност нема научни докази за да се потврдат овие тврдења, постојат многу сведоштва „од устите“ на сведоците. Всушност, измислените уреди за масажа на лице реплицираат некои движења кои обично се поврзани со оралниот секс. Намерно или не, сличноста е невообичаена.

View this post on Instagram

Интересно, о чем вы подумали? ??? когда увидели данный прибор??? ??? фу, нельзя так пошлить!! Ну азиаты, ну фантазеры????? интересно, как они это придумали, откуда родилась эта идея ???? итак представляю вам на обозрение тренажёр #FACESLIMMER из инструкции: Предназначен для тренировки носогубных мышц и скул: морщины разглаживаются, скулы становятся выразительней, а щеки – более впалыми. Тренажер вставляется в рот и сжимается челюстью. Мда…??? боюсь даже представить эту картину. Может и зря я глумлюсь над данным чудо-прибором, но я думаю, максимум на что он способен, так это просто #поржать над собой, а показав друзьям, можно и им поднять настроение… Стоимость этого тренажера ???50$ ??? где можно купить не знаю. #юмор#юг#юфо#краснодарскийкрай#геленджик#поржать#смешнодослез#смехпродлеваетжизнь#веселье#настроение#бьюти#визажист#длядевочек#длявизажистов#mua#makeup#явизажист#простосмешно#идея#чудо#изобретение#новороссийск#шок

A post shared by ⚜ mobile photographer ⚜ (@katebel_mua) on

Остави коментар

Почетна // Life Story // Чекај, редовниот орален секс доведува до ова?
Горе