Доктори за љубовни проблеми: Овие хороскопски знаци даваат најдобри совети!

2 октомври, 2020
15903484785f73565d99be3223310889_w640


Риба

Рибите навистина можат да ви помогнат со своите совети, без разлика дали станува збор за чувства кон поранешниот или сегашниот партнер. Бидејќи тие се воден знак, тие многу добро знаат како е кога чувствата не обземаат. Потпирајќи се на интуицијата, тоа ќе ви понуди неколку решенија што можете да ги испробате кога ќе се најдете во неволја.

Стрелец

Стрелците не се многу познати по тоа што им придаваат големо значење на чувствата. Сепак, тие се едни од најискрените хороскопски знаци, па бидете сигурни дека тие ќе ви кажат што точно мислат. Ако мислат дека ви треба пауза од партнерот, па дури и раскинување, нема да се двоумат дали да ви кажат.

Девица

Девиците се секогаш одлични советници – не само за вашиот партнер. Без разлика дали станува збор за одлука за љубов, живот или деловна активност, тие се тука за вас. Тие ќе обрнат внимание на секој детал што ќе им го кажете и веројатно ќе можат да „читаат меѓу редови“. Секогаш е важно кога некој од страна знае да ја согледа ситуацијата, а тоа е случај со нив.