Епа девојки направете сѐ што мажите ги возбудува :)

22 април, 2020
seks

Иако момците се фалат на другарите за својот фантастичен сексуален живот, тие ретко одат во детали. А што се однесува за откривање кај женитe, тие потајно копнеат по тоа. Ви откриваме што им е на момците приоритет во сексот.

На вашиот партнер му се потребни само неколку работи за да биде задоволен во кревет, дознајте кои се тие!

Мажот сака девојка која умее сама себе да се возбуди

За жените како што знаете, им треба повеќе време за да се возбудат. Без разлика што вашиот партнер ќе направи се за да ве загрее за акција, нема да му смета за почеток сами да направите неколку “воспалителни” пози. Многу од жените веруваат дека тоа е должност на мажите, вели секс  терапевт Глорија Брејм. Но, за навистина да уживате во сексот, морате да вложите малце труд за сами да започнете секси вибрации. За да почнете со вашиот либидо, концентрирајте се на истите извори на инспирација кога размислувате додека се самозадоволувате.Кога ќе почнете да се мазите, затворете ги очите и замислете си некоја жешка сцена.

Сака незаборавно искуство

Дури и ако во неговите очи сте посебни, треба да направите нешто валкано што цел работен ден ќе мисли само на тоа, на ништо друго. Ако го почастите со некоја техника која сте ја усовршиле, со часови после тоа искуство ќе го мисли. Малце зачинете ги класичните секс техники, да речеме најизменично да го задоволувате орално и да водите љубов… додека му се врзани очите.

Тој сака разновидност

Ако премногу пати го повторите, и посебната возбудувачка поза може да стане рутинска. Секоја промена – на брзината, интезитетот или положбата – значи интересно и возбудливо искуство.

Понекогаш сака само да лежи и да ужива

Мажите понекогаш сакаат вие да превземете иницијатива. Една од фантазиите што ги полудува, е само да лежат и ништо да не прават, додека девојката прави се што треба.