Фетиши на кои секој треба да им даде шанса!

22 април, 2020
fetis

Неретко, зборот „фетиш“ асоцира на нешто чудно, настрано, екстремно, но не мора, и најчесто не е така…

Претежно, ова се сексуални навики и преференции кои се само малку поинакви, позначајни, а со тоа и повозбудливи, и благодарение нив на сексот не му се заканува дека ќе западне во рутина. Ова се игри што треба да се осмелите да ги испробате сите и најсрамежливите, за негово и меѓусебно задоволство!

Врзување. Игрите што вклучуваат врзување во голема мера ја разгоруваат страста, бидејќи едниот партнер се препушта на доверба и целосно се предава на другиот партнер. Токму ова чувство на потчинување и предавање на партнерот може да биде, а најчесто е, моќен афродизијак. Бидете сигурни дека се согласувате со вашиот партнер и важно е да ги поставете сите можни правила.

Играње улоги. Ова е најдобриот пример за фетиш преку кој можете да доживеете секакви фантазии. Може да имате секс со странец, да ја поминете најлудата ноќ со стриптизер, да паднете на шармот на секси доктор, кој внимателно ќе прегледа секој дел од вашето тело… Потрудете се околу атмосферата, препуштете се во улогата и уживајте во најсекси сценарио кое можете да го замислете.

Костими. Можностите се навистина бесконечни и во никој случај не се ограничувајте на стереотипните костими на секси слугинки или медицински сестри. Влезете во светот на секси долна облека, подвезици, корсет, латекс костим, кожа, чипка … Можностите се навистина бесконечни!