Изневерена жена објавила брутален оглас: Го подарувам ова бесплатно било кому, пред да го запалам!

3 октомври, 2020
0_Affair

Измамената жена била подготвена за ‘огнена’ одмазда во случај никој да не ја повика да ја земе тужбата Една жена се обидува по секоја цена да се ослободи од сите спомени на нејзиното поранешно момче затоа што тој ја изневерувал. Имено, таа го донираше неговиот костум на Фејсбук, кој го плати 150 фунти. Наместо да му врати облеката што не ја зел со себе, таа повеќе сака да му ја даде на некој на кој му треба. Ако никој не ја сака, таа е подготвена да ја запали и да ја испрати на нејзиното поранешно момче и неговата нова девојка.


„Чинеше 150 фунти и се носеше двапати. Бесплатно е за секој што сака или ќе го запалам и ќе го испратам на мојот поранешен и неговата нова девојка “, напиша таа на Фејсбук со фотографија од костумот. Жената беше наречена „хероина“ на социјалните мрежи. „Некој би можел да најде работа за тебе“, „Веднаш ќе го запалев, секоја чест“, „Можеби сакате да запалите некоја риболовна опрема?“ Барам пријател “, напишаа во коментарите.