Ја изневерил сопругата со маж: Мислев дека сум „стрејт“ се додека не спиев со него..

11 октомври, 2020


Иако знае дека неговата сопруга би била уништена доколку дознае за прељубата, тој сака да се сретне со момчето со кое спиел. Еден 29-годишник се обратил до секс колумнистот Дејдре, бидејќи бил збунет во врска со својата сексуалност. „Мислев дека сум хетеросексуалец се додека немав секс со бисексуален познаник“, го наслови своето писмо до колумнистот.


Тој објасни како се оженил со најдобрата девојка на светот пред две години. Неодамна го контактираше еден стар пријател кој е хомосексуалец и кој го научи да биде поотворен во врска со сексуалноста. „Отидовме на скара и започнав разговор со момче кое работи со локален бар. Тој е многу гласен за својата бисексуалност и изгледаше многу секси во тесни црни панталони. Флертувавме и спиевме на отворено. И покрај тоа што врнеше, никогаш не сум доживеал подобар секс “, призна 29-годишникот.

„Бисексуалноста не е изговор за прељуба“

„Поради вашиот нов сексуален идентитет, вие се чувствувате како дете во продавница за бонбони, но бисексуалноста не е оправдување за прељуба, а случајниот секс во моментов е уште поризичен поради пандемијата на коронавирусот“, му рече колумнистот.