ЈАС И МОЈАТА ДЕВОЈКА ИМАВМЕ СЕ*С ВО ТРОЈКА: Тогаш се случи нешто што потполно ме ШОКИРАШЕ!

27 јуни, 2020
Annotation 2020-06-26 235052

Прво останал шокиран, но призна дека му се допаднало

Еден маж побарал помош од психотерапевтка бидејќи почнал да се сомнева дека е хомосексуалец, откако имал секс во тројка со својата девојка и уште еден маж.

-Со својата девојка сум четири години, а имаме и ќерка која е стара две години. Девојката е сјајна, но нашиот сексуален живот потполно потона по раѓањето на нашата ќерка. После една пијана ноќ, и предложив да ги напишеме нашите сексуални фантазии и да се обидеме да ги исполниме. Мојата девојка предложи секс во тројка со уште еден маж. Прво останав во шок, но се согласив со надеж дека ќе ги поправиме односите – раскажа.  

Откри дека многу едноставно нашле маж за секс, а се се случило во хотелска соба. Прво двајцата биле насочени кон неговата девојка, а тогаш девојката го замолила тој маж орално да го задоволи нејзиното момче.

Прво останал шокиран, но призна дека му се допаднало. Оттогаш не се виделе, но неговата девојка сака да го повтори ова искуство. Но тој не е сигурен бидејќи почнал да има сексуални мисли за тој маж и станал многу збунет за својата сексуалност.