Љубомора: Дознај кој хороскопски знаци меѓу мажите се најљубоморни!

14 април, 2020
ljubomora_koji_horoskopski_znaci_je_najvise_poseduju

Веднаш ќе ви кажеме дека победникот е ШКОРПИЈА!

Љубомора- знак на љубов или состојба што треба да се лекува? Некои жени веруваат дека ако мажот покажува знаци на љубомора, тоа значи љубов. Не се согласуваме со ова тврдење и веруваме дека љубомората пред сè е знак на несигурност.

Кога станува збор за хороскопски знаци, астролозите едногласно се согласуваат и ни ги откриваат најљубоморните мажи.

Шкорпија
Шампион на љубомората (и меѓу жените и мажите) е шкорпија. Умерениот и флертувачки партнер секогаш ќе се сомнева во предавство. Развиената фантазија го присилува да разгледува на Instagram кој ви става „лајкови“, а покажува и голем интерес за вашата околина – колеги и пријатели. Честопати, шкорпиите се премногу токсични во врската, па често ќе ја направат својата партнерка да се чувствува несигурна и непривлечна. Тие имаат многу развиена интуиција, па ако одберете љубовник со овој знак внимавајте!

Овен
Поради фактот дека тие не се склони на целосна контрола, може да ви изгледа како воопшто да не се љубоморни. Тој не се однесува како типична љубоморна личност, тој не проверува повици, пораки, но има испади на гнев. Тоа е најлошиот проблем со овните. Проблемот е во тоа што тие практично го губи умот, ако видат дека нивните сомнежи почнуваат да бидат оправдани. Бидете подготвени за фактот дека тие може да ве потсетат на сите момци со кои сте биле до сега.

Јарец
Јарецот е земјен знак, така што се чини дека не е љубоморен. Тој е прагматичен, претпазлив, доверлив и трпелив. Неговите особини создаваат само одредени проблеми во односите со спротивниот пол. Тој не ја толерира самата измама, иако не признава дека чувствува љубомора. Сепак, можете лесно да одредите дали јарецот е љубоморен, ако го погледнете. Веднаш штом станува премногу тивок и внимателен, убедете го вашиот човек дека неговите сомнежи се залудни.

Лав

Лавот ја сака конкуренцијата во сите свои манифестации. Тој не се плаши да се натпреварува со колегите за ветувачки позиции и со други мажи за срцето на некоја убава дама. Откако ќе ви го привлече вниманието, тој нема да ја пропушти можноста да го покаже својот „дијамант“ на разни случувања. Во исто време, тој нема да дозволи манифестации на внимание од страна на непознати, а ако тоа се случи, тој сигурно ќе ја нагласи страста меѓу вас со топол бакнеж или прегратка.

Риби

Рибите се креативни по природа, кои често имаат талент за глума, музика, пишување поезија или танцување. Како и сите талентирани личности, мажите риби секогаш немаат адреналин во врските. Ако партнерките не се со нив, рибите може да создадат филм во глава и ќе дојдат пред вас со измислен дијалог. Човекот со овој хороскопски знак ќе заборави на љубомората ако го опкружите со љубов.