Мажите искрено открија: Еве што значи „Жената е добра во кревет“

16 септември, 2020
09851d773702703e2f6b

Дали сакате да знаете што ја прави жената добра во сексот? Не грижете се, тоа не е само нејзиното искуство и вештини, туку станува збор за некои сосема различни фактори. Девет мажи за Космополитен открија што им значи дека жената е добра во сексот, а одговорите може да ве изненадат.

Ентузијазам

„Ентузијазмот е клучен. Иако би додал дека добрите орални вештини се секогаш огромен бонус. Исто така, дека тие да се авантуристи со својата сексуалност, односно да можат отворено да разговараат со нив за своите желби и фантазии, така што и двајцата ќе се чувствуваме безбедни и прифатени. Но, клучната работа е ентузијазмот “.

Хемија

„Нејзината хемија со мене. Најдобриот секс што го имав беше со жени кои најмногу сакаа секс и беа водени од страсти. Мажите, како и жените, сакаат да бидат посакувани. Кога некоја жена ќе ми шепне во увото и ќе ми каже колку ме сака и колку сум привлечна за неа, тогаш тоа е најдобриот секс што ќе го имам. Исто така, ќе и дадам повеќе во исто време “.

Галење по секс

„Кога ми дава знаци дека ужива во моето тело, без разлика дали ми го кажува тоа или физички ми покажува. Ако подоцна сака да се гали, секогаш е неверојатно “.

Комуникација

” Се додека имате секс, треба да бидете отворени и да комуницирате едни со други. И секогаш е добро да кажете што ви одговара за време на сексот”.

Отвореност

„Кога е отворена со своите сексуални желби и што ја прави да се чувствува добро“.

Креативност

„Жена ми ги фаќа моите знаци за моите омилени работи и одлично се справува со нив. Таа знае дека го сакам нејзиниот задник, па затоа ќе постави огледало за да можам да ја гледам додека имаме секс. Таа е неверојатна, креативна и внимателна. ”

Удобност

“Кога на жената и е целосно удобно да ги истражува сите аспекти на сексот и физичкото задоволство, тоа е неверојатно искуство. Важно е успешно да комуницирате”.