МАЖИТЕ РОДЕНИ ВО ОВИЕ ДВА хороскопски знаци се НАЈГОЛЕМОТА КЛЕТВА ЗА ЖЕНИТЕ: Тргнете се од нив што побргу!

9 октомври, 2020
мушки

На крајот или ќе останат немажени до крајот на животот или ќе се венчаат неколку пати

Некои хороскопски знаци едноставно не се создадени за верност. За нив не е важен квалитетот, туку квантитетот. Штом врската ќе стане монотона, тие ќе бараат нов партнер, понекогаш дури и нема да ја известат партнерката дека има статус на поранешна љубов.

Ако започнете врска со овие два лика, немојте да бидете изненадени ако ве измамат.

Стрелец

Овој хороскопски знак сака кога има различни опции на располагање, дури и кога станува збор за партнери. Тие сакаат да знаат дека има повеќе луѓе во нивниот телефонски именик кои можат да се јават и да поминат неколку страствени часови со нив. Тие не сакаат монотонија, и затоа не моногамија.

Тие постојано бараат совршена љубов и совршена врска, па затоа често одржуваат неколку врски паралелно.

На крајот или ќе останат немажени до крајот на животот или ќе се венчаат неколку пати.

Шкорпија

Скорпиите сакаат да флертуваат. Дури и по оваа реченица, сè ви е јасно.

Како Стрелецот, тие често имаат повеќе партнери одеднаш. Ги привлекува авантурата, дури и љубовта. Тие на секоја врска гледаат како на можност да пробаат нешто ново или да го збогатат своето искуство.