Најчудните причини за развод: Проценете дали ова ви се чини како доволно добра основа за прекин на брачниот живот

7 јуни, 2020
12001bde-90a1-45b0-a147-f8c7f9a800dd-cities-with-most-and-least-divorce
  • Дамки – Еден маж поднел документи за развод поради тоа што неговата сопруга, никогаш не ја оставала вц – школката уредна по користењето.

  • Турски принц – Откако неговата сопруга добила еден од милионите лажни е-мејлови, во кој некој тврдел дека е турски принц и побарал од неа 45 илјади долари, по што таа се согласила да се пресели таму и да се омажи за него, овој маж дефинитивно немал друг избор, освен да се разведе. Но, добил ветување дека таа ќе се врати доколку новиот брак не ѝ успее.

  • Озборувач – Една жена се развела поради тоа што ги прочитала пораките на својот сопруг, во кои тој ги озборува нејзините кучиња со пријателите.
  • Кафе – Адвокат раскажува како еден негов клиент поднел документи за развод, поради тоа што неговата сопруга секое утро го прашувала какво кафе сака. Секое утро, седум години по ред.

  • Завеса  – Тој не сакал да ѝ помогне да ја закачи завесата во бањата. Одлична причина за развод, нели?