Најдобрата техника досега: Како да го излудите орално?

2 мај, 2020
4

Оралниот секс е сè уште табу-тема, а во порно филмовите често изгледа нереално или застрашувачки. Во вистинскиот живот, оралното задоволување може да биде исклучително интересно искуство и за оној којшто го пружа. Еве како да го излудите партнерот орално, а и да уживате во исто време.

Опуштете се

Просечно, на мажите им треба три до пет минути за да доживеат оргазам, па не мора да се задржите предолго во позицијата којашто сте ја заземале. Сепак, треба да најдете позиција во која се чувствувате удобно. Најлесно е да клекнете на колена (ставете ќебенце или перница под вас ако површината е премногу тврда). Тој може да седи на крајот на креветот или спалната (ако сака може и да подлегне) или да стои. Треба да биде во можност да ве гледа, затоа што ова е екстремно жежок дел од процесот. Можете да се наместите и пред огледало ако сакате да ја откриете вашата воајерска страна. Така и двајцата ќе можете да гледате што точно се случува!

„Фрлете се“ на работа

За почеток, можете да го возбудите со допири преку долната облека, но за кратко преминете на главното. Поголемиот дел од мажите не сакаат премногу задевање во тој дел, а некои велат дека ова прави да се чувствуваат непријатно или скокотливо. Ако сакате малку предигра, почнете да го лижете во долниот дел на стомакот додека му ја соблекувате долната облека, или држете го за пенисот и прашајте го што сака да му правите.

Ако нема целосна ерекција кога ќе го соблечете, искористете ја ситуацијата и ставете го пенисот целосно во вашата уста, а потоа кружете со јазикот додека не се зголеми. Ова можеби ќе биде единствениот случај кога ќе можете да го земете целиот пенис во вашата уста, па забавувајте се додека трае! Ако пенисот е во ерекција, започнете од долниот дел и лижете го бавно кон врвот. Раширете го и исправете го јазикот.

Фатете ритам

Откако доволно ќе го навлажните, треба да воспоставите добра основна техника. Движете ја устата нагоре-надолу, допирајте го со јазикот на долниот дел од пенисот, но држете ја устата затворена и стегната за да не го изгребете со забите. Соберете што повеќе плунка кога одите нагоре, а потоа полека испуштете ја кога ќе стасате до врвот. Не се грижете ако стане премногу лигаво – колку повлажно, толку подобро!

По некое време, користете ги раката и устата во тандем. Повеќето усти не се доволно големи за да го соберат просечниот пенис, па можете да си помогнете со раката. Користете ја устата за да ја стимулирате главичката, а раката за останатиот дел. Долниот дел од пенисот е помалку чувствителен, па можете да користите поголем притисок. Главата на пенисот е најмногу чувствителна, па вашата влажна и топла уста ќе ѝ пружи огромно задоволство. Силно зграпчете го долниот дел на пенисот со вашата рака, како кога цврсто се ракувате. Спуштајте ги усните надолу, сè додека не се допрат со вашата рака. Замислете си дека раката и устата ви се залепени и движете ги заедно нагоре и надолу. Ова ќе биде вашето стандардно движење на коешто ќе можете секогаш да му се навраќате.

Вклучете ги и тестисите во игра

Тестисите се често запоставувани за време на орален секс. Откако ќе ја воспоставите стандардната техника, почнете да посветувате внимание и на неговите тестиси. Можете да го направите со раката или со устата.

Прво, земете ги тестисите со другата рака. Тие се чувствителни, па мора да најдете баланс помеѓу понежното допирање (кое може да го скокотка) и прецврстото фаќање. Вртете ги тестисите со вашите прсти додека го задоволувате орално. Можете нежно да ги истегнете неколкупати. Допрете ја кожичката помеѓу двата тестиси со палецот и показалецот, а потоа движете ги прстите од долниот дел на тестисите до нивниот врв. Потоа посветете им се со устата. Продолжете да ја движите раката на неговиот пенис додека му ги лижете тестисите со исплазен, рамен јазик. Држете го секој тестис во уста неколку секунди. Можете и да го лижете помеѓу тестисите, од задниот до предниот дел.

Откријте нови техники

Откако научивте неколку основни движења, време е да ги размрдате работите! Повеќето од мажите сакаат разновидност за време на орален секс, но секако, секој вкус е различен. Затоа, дознајте во што најмногу ужива вашиот партнер. Пробајте две различни техники и прашајте го што повеќе му се допаѓа од двете. Или, забележете кога повеќе стенка или како неговото тело реагира на различни работи, па ќе можете да заклучите во што повеќе ужива.

Еве неколку работи кои можете да ги пробате:

  • Кога ќе стигнете до долниот дел на пенисот, застанете и движете го јазикот.
  • Посветете некое време на френулумот, што е линијата на средината на главата на неговиот пенис. На многу мажи ова им е најчувствителниот дел. Изострете го јазикот, и лижете го овој дел нагоре и надолу или од едната до другата страна.
  • Цицајте го директно френулумот.
  • Држете го за долниот дел на пенисот, додека усните ги движите од нагоре и надолу само околу главичката. Ќе треба да се движите само 2-3 центиметри.
  • Правете го основното движење со раката и устата, но вртете го зглобот на раката напред и назад додека се движите нагоре и надолу.
  • Нежно удрете го неговиот пенис на вашиот јазик. Ова е добар трик и ако сакате кратко да ја одморите вилицата.
  • Ако ви треба подолг одмор, може да го допирате неговиот пенис со усните, лицето или градите.
  • Наизменично користете ја само устата или само раката.

Што да правите потоа?

Историската дебата за дали треба да голтнете или плукнете. Одлуката е само ваша! Ако голтањето не ви е пријатно, имајте тоалетна хартија или салфети во близина и дискретно плукнете во нив. Ако сака да бидете извалкани, можете да оставите спремата да ви тече од устата на неговиот пенис. Доколку голтањето не ви е гадно, тогаш немате проблем со ова!

Ентузијазмот е најважен

Ако треба да заклучите една работа од сето ова, тоа е дека ентузијазмот е најважната одлика на неверојатен орален секс. Еден од најефективните начини за да покажете ентузијазам е самите да го иницирате оралниот секс. Изненадете кога кога ќе си дојде дома или кога ќе се разбуди наутро. Држете го ентузијазмот на ниво и за време на оралното задоволување. Стенкајте гласно, гледајте го во очи и насмевнете се, извадете го пенисот од уста и допирајте го со телото. Потсетувајте го колку ве возбудува тоа што вие го возбудувате и задоволувате.