Немојте да им давате причина: Хороскопски знаци кои најмногу го шпионираат својот партнер

12 мај, 2020
телефон

Истражувањето покажа дека 33% од луѓето секојдневно го проверуваат телефонот на нивниот партнер…

Животот во карантинот беше голем тест за вашата врска, но ако се фатиле дека барате пораки на телефонот на партнерот – вие не сте единствените.

Една неодамнешна студија, пренесена од The Sun, покажа дека 33% од луѓето признале дека секој ден го проверуваат телефонот на нивниот партнер, додека 39% тоа го прават секој втор ден.

Статистиката на порталот On Buy посочи дека некои хороскопски знаци го практикуваат ова повеќе од другите, имено Лав, Рак и Риби, се знаците кои најмногу се сомневаат од сите хороскопски знаци.

Дури три четвртини Лавови признале дека „чешлаат“ по пораки, потоа Раковите 71% и 69% Риби.