Овие два хороскопски знака се магнетски привлечени: фатална љубов и магична страст

11 јуни, 2020
horoskop.PNG 5

Астролозите тврдат дека привлечноста помеѓу овие два знака на Зодијакот е неизмерна со какви било други два знака!

Страста и физичката привлечност што ја чувствуваат скорпијата и бикот од моментот кога ќе се видат едни со други може да се нарече еден вид магнетна привлечност. Тие едноставно не можат да ги тргнат очите едни од други, а нивната страст е толку интензивна што не може да се спореди со која било друга зодијак комбинација.

Кога страста и заљубеноста прераснуваат во љубов помеѓу овие два знака, таа љубов е многу интензивна, силна и очигледна за сите што се наоѓаат близу до нив. Бик и Шкорпија се според астрологијата – спротивни знаци на зодијакот, што значи дека тие во суштина се сосема различни од сите аспекти, што им дава посебна, сложена врска, во смисла дека се привлечени кон спротивности – тие се пример за тоа!