Овие жени искрено ги признаа најлошите искуства со оралниот секс: „Беше навистина хорор!“

27 април, 2020
88

Оралниот секс е многу интимна работа и треба да биде убаво … Сепак, овие вистински приказни покажуваат дека оралниот секс понекогаш може да биде вистински кошмар. Запомнете ја сцената од „Сексот и градот“ каде Шарлот зборува за доста посебен проблем со својот љубовник. Но, немаше ништо на крајот, затоа што Шарлот не сакаше да се предаде и за среќа, не мораше да доживее една од 9-те ужасни орални сексуални приказни споделени од несреќни жени на интернет.

Прочитајте повеќе за нивните искуства

„Бев орално задоволена од моето поранешно момче и одеднаш неговата мајка упадна во собата за да му донесе облека. Не мора да објаснам како вечерата беше прилично комична подоцна, нели? “, Ана (21)

„Бев орално задоволена од дечкото на задното седиште на мојот автомобил. Сè беше во ред сè додека не ме праша да го гризнам неговиот пенис. Јас малку се спуштив, и тој ми рече да се гризам посилно. Јас го сторив тоа, но не сакав да го повредам. Тој ја притисна главата надолу сè додека не ја почувствував неговата крв во устата. Дамките на седиштето уште се видливи. Тоа беше мојот најлош орален секс досега! “, Ема, 22

„Моето момче и јас сме заедно неколку години, па решивме малку да го зачинеме сексуалниот живот. На новогодишната ноќ зедов голтка шампањ во устата, а потоа неговиот пенис. Мислев дека ќе се чувствува добро. Извика тој, а јас го плукав шампањ. Неговиот пенис одеднаш се намали. Се смеевме за тоа подоцна. “Вита, 28

„Јас клекнав пред мојот дечко и тој заборави да ме извести дека свршува. Тој се сврши толку силно, што пенисот ми излета од мојата уста и почна да шприца низ целиот под. Следниот ден, исто така, најдов траги на кутијата за валкани алишта. “Валентина, 24

„Кога првпат решив орално да му угодувам на мојот дечко, тој ги спушти пантолоните и што мажите никогаш не треба да го сторат – ми ја турна главата надолу. А таму смрдешееее ужасноо..“ Викторија 30

„Повраќав малку на неговиот пенис, проголтав и се продолжив.“ Барбара, 24

„Постојано ми кажуваше дека е близу до оргазам. Јас продолжив да го задоволувам орално, иако ми се чинеше дека го правев сето тоа вечно. Во еден момент бев уморна и го проверив часовникот. Излегува дека сум го задоволувала три часа! Во тој момент станав и заминав. “Кристина, 22

„Мојот дечко имаше „природна фризура “долу и јас постојано морав да ја отстранувам косата од устата.” Карла, 23

„Еднаш го земав толку длабоко во грлото што морав да повратам.“ Весна (28)