Понекогаш ви доаѓа да го убиете, но раскинување не ви паѓа на памет!

25 април, 2020
Naslovna

Се сеќавате ли на моментот кога свечено објавивте дека никогаш нема да му дадете на вашето момче сладок прекар во јавноста? Ако сте ја запознале вашата сродна душа, тогаш веќе знаете колку сте биле погрешни и ако не сте, знаете како никогаш да не можете да го исполните ова ветување.

Исто е и со лигавење „Бебе, мило, слатко мое…“ Да, тоа е страшно и за нас, но ова се едноставно работите со кои треба да се справите.

Ужасните работи престануваат да бидат толку ужасни. На пример, гледањето на истиот пенис до крајот на животот или гледањето на вашето „мало девојче“ како расте.

Започнете да сфаќате колку се всушност скапите свадби. “Колку чини да изнајмите венчаница ?!” И 200 евра за квалитетни слаби фармерки кои толку добро ви одговарале до вчера кои се чинеа недостижни …

DIY вежби, списанија и книги стануваат вашиот главен фокус. Затоа што еј, парите не паѓаат од небото и крајно време е да сториш нешто со тој список на работи што треба да ги смениш во твоето љубовно гнездо.


Понекогаш ви доаѓа да го убиете, но раскинувањето не ви паднало на памет. Дури и во оние моменти кога не ви се допаѓа нешто за него, сепак го обожавате со истиот жар.

Ненадејно ќе ја изгубите потребата да озборувате за вашиот драг на кафе со вашите најдобри пријателки. Ок, тој има лош вкус за музика, но те третира како кралица и последното нешто што го заслужува е дел од озборувања на негов трошок.

Ќе сфатите дека сте станале доста напорни. Кога планирате нешто, веднаш ќе сакате да го вклучите во вашите планови. Што е во ред и пристојно, но вашите слободни пријатели ќе се досадуваат порано или подоцна.

Компромисите стануваат нешто на што со задоволство се согласувате. Кога станува збор за вашиот поранешен, не ви се чинеше да одите да го гледате филмот, но кога станува збор за вашата душа, нема ништо што не би сториле за него. Ако тој е среќен, вие сте уште посреќни!