Секој потајно го мрази ваквиот секс: Која е таа сексуална поза 83,49?

28 ноември, 2020
5272933_shutterstock-206126410_ls


Спроведено е истражување на „Reddit“ за да открие кои сексуални пози биле тотално преценети
Кога станува збор за сексот, постојат пози кои звучат многу повозбудливо од старата добра мисионерска поза. Спроведено е истражување на „Reddit“ за да открие кои сексуални пози биле тотално преценети.

„Секс под туш“, „секс во автомобил“, „секс на плажа“ и „позиција 69“ се сметаат за најнепопуларни сексуални пози. Меѓу другото, бидејќи тие носат некои опасности, тие се непријатни или едноставно непрактични.

На пример, секс под туш. Опасноста дека некој ќе се лизне и падне или дека шампонот случајно ке влезе во нечии очи не е толку мала, а тие ситници ќе ја расипат целата забава.

Кога имате секс во автомобил, постои опасност некој да ве открие. Покрај тоа, сексот во малиот простор помеѓу воланот и спуштеното седиште не е воопшто удобен. Еден корисник на Reddit напиша дека сексот во автомобил е за тинејџери кои немаат каде на друго место. Сексот на плажа исто така беше оценет како преценет. Додуша, звучи романтично, но песокот ја уништува секоја забава. Позата 69 од страна на некои корисници е наведена како тешка концентрација на „примање и давање“ истовремено. Патем, на темата за позата 69 има шега: „Која е оваа сексуална поза 83,49?“ – „69 со ПДВ“.