Симптоми на незадоволство: Ова се работи кои жените ги прават по лошиот секс

22 јуни, 2020
ljubov i seks1

Секој маж сонува да биде мачо, но…

Вечна дилема на мажите е – како да се задоволи жената? Сеедно дали станува збор за обичен секс или сериозна врска, важно е мажите да бидат успешни во овој чин.

Едно е сигурно, да имате добар секс е целосна посветеност на двајцата партнери, но ако не успеете, еве еден водич кој ви дава сигнал дека не сте се покажале во вистинскиот елемент.

Симулира оргазам

Ова е тешко да се утврди, особено кај искусни жени. Симулирање на оргазам само ја дава пораката – заврши што е можно поскоро!

Воздишка

Ако жената воздивнува почесто од вообичаеното после сексуалниот однос, сигналот е дека не поминала добро. Непогрешно!

Разговор

Ако по сексот сака да разговара за разни теми, тоа е знак дека и било досадно и не е доволно уморна.

Таа самата си ја врши работата

Ако самата си ја заврши работата, пораката е многу јасна. Нема простор за коментар.

Долго туширање

Останува премногу во бањата, ова е јасен знак како и во претходното излагање.