Сите зборуваат за оваа техника: Еве како ТОЧНО се изведува!

17 септември, 2020
806883_profimedia0158328890_ls

Во моментов ова е темата за која најмногу се зборува на социјалните мрежи – варијантата за орален секс, што, како што велат, им овозможува на жените да доживеат незаборавни оргазми за неколку минути. Тоа е варијанта на орален секс што се изведува од страна, а еден човек ова детално го опиша на „Редит“.

– Беше малку непријатно на почетокот додека не бев убаво позициониран, но резултатот е генијален. Мојата девојка доживеа оргазам после пет минути, што е одлично бидејќи јас обично и давам орален секс околу 20 минути, а таа обично нема оргазам или сигурно не е толку интензивен – вели овој човек.

КАКО ТОЧНО СЕ ИЗВЕДУВА?

Партнерот кој обезбедува орален секс лежи на страна, додека жената лежи на грб, па партнерот може да го помине јазикот преку отворот на вагината на страна, наместо одзади, и со тоа да ги стимулира наборите на кожата околу клиторисот. Со прстите го стимулира перинеумот (перинеумот), односно областа помеѓу вагината и анусот. Според оние кои ја испробале оваа техника, таа гарантира интензивен и многу брз оргазам. Додека жените велат дека не доживеале поинтензивен оргазам од оној постигнат со методот Кивин, мажите велат дека тоа е најбрзиот и најефикасниот начин да се донесе жена до оргазам. А, за сите оние кои сè уште имаат некои сомнежи, дотичниот човек дури и нацрта како треба да изгледа. Луѓето со ентузијазам известуваат дека постигнале слични резултати во кревет и срдечно го препорачуваат. Значи, ако имате со кого и каде, фатете се за работа вечерва.