Скоро 30 илјади корисници на дејтинг сервис за мажи со мали пениси

28 јуни, 2020
Capture

Името на сервисот е победа. Веб-страницата за дејтинг е наречена Dinky One, и се потпира на благородна желба дека постојат жени кои сакаат квалитет над квантитет, техника пред големина. Дали навистина има такви жени? Не сме сигурни, но Dinky One има скоро 30,000 корисници. Не само тоа, туку и нивното лого е совршено.

Основачот Дејвид Минс сакаше да постои место што ќе им го олесни притисокот на мажите за големината на пенисот.„Притисокот е врз сите родови да се усогласат со идеалите поставени од ТВ, филмови, па дури и порнографија. Некои мажи се големи, некои просечни, некои под просекот. Dinky One им овозможува на помалите мажи да го прошират кругот на своите потенцијални партнерки со сигурност дека сите што ја користат страницата се целосно запознаени со ситуацијата“.

На Dinky One се вели дека мал пенис што смета се под 14 сантиметри, а луѓето со микропениси особено се охрабруваат да се придружат (помалку од 9 сантиметри).