За овој ФЕТИШ сигурно не сте слушнале досега ! ШТО претрпела оваа девојка?!

11 декември, 2020
841647_profimedia0298606264_ls


Таа вели дека од неколку лични причини имала ниско либидо на почетокот на оваа врска, што воопшто не му пречело на нејзиното момче.


Анонимна девојка преку интимна исповед на Интернет откри дека е во врска неколку години, а дури сега дозна за тајниот фетиш на своето момче.

Имено, таа вели дека од неколку лични причини имала ниско либидо на почетокот на оваа врска, што воопшто не му пречело на нејзиното момче.

„Му реков дека можеби воопшто не сакам да имам секс, а тој ми рече дека не е со мене поради секс, но дека ме сака безусловно како личност. Никогаш не ме притискаше и беше трпелив “, рече таа.

Наскоро започнала одредени терапии и со текот на времето нејзината желба за секс се зголемила.

„Ситуацијата се промени до тој степен што секојдневно имам потреба од секс. Сепак, моето момче сака да имаме секс најмногу неколку пати месечно. Јас воопшто не го испрашував, но сфатив дека и тој има проблем со либидото, затоа решив да бидам трпелива, како што он беше со мене “, вели оваа девојка.

Сепак, пред една недела, таа откри во што е вистинскиот проблем.

„Моето момче ми призна дека неговиот фетиш е кога ќе види дека сум целосно незаинтересирана за секс и дека го одбива кога јас иницирам сексуален однос. „Никогаш не помислував дека цело ова време моето мало либидо го возбудуваше, но очигледно беше така“, рече таа.

После неговото признание, таа се сети на неколку ситуации, што може да укаже на неговиот фетиш.

„Тој еднаш рече дека би било секси да ми даде орален секс додека читам книга – односно додека го игнорирам. „Сексот е секогаш фантастичен за нас, но јас сум малку фрустрирана што сега ова значи дека секогаш морам да чекам он да иницира секс и дека треба почесто да се преправам дека сум незаинтересирана“, вели таа.