Љубовници на таен форум со задоволство ги споделуваат своите приказни и совети!

3 октомври, 2020
љубов

Повеќето прељубници ќе сторат се што е во нивна моќ да ја сокријат својата измама од никого и од секого. Сепак, на овој форум тие се среќни да ги споделат своите приказни.

Тајниот форум „Измамници“ стана клуб на прељубници. Овој форум на Редит обединува измамници кои ги споделуваат своите приказни, па дури и разменуваат совети за водење на нивните тајни животи.

Форумот во моментов има над 4.000 членови и е опишан како место за „дискусии за мамење во современите односи со разбирање“.

Исповеди
Иако некои објави се напишани од измамени, повеќето објави доаѓаат од оние кои ‘признаваат’ во обид да признаат дел од својата вина или гордо да ја споделат својата приказна.

Меѓу првите неколку објави, еден маж признава дека уживал во редовен секс со својата љубовница на локална бензинска пумпа, девет месеци пред да треба да се ожени со мајката на своето дете.

Друга жена ги оправдува своите чести измами затоа што и ’е дозволено да се забавува’, а нејзиното момче ‘едноставно не е толку возбудливо’.

Еден човек признал дека ја изневерувал својата девојка шест пати месечно, додавајќи дека тоа го прави секој пат кога ќе добие шанса.

Совети за мамење
На објавите, луѓето исто така им се обраќаат на колегите љубовници за совет како да излезат од аферата, со наслови како „Како да лажеш во мир?“

Еден човек дури прашал какви подароци да и купи на својата љубовница по викендот – ваучерите во Амазон имале најмногу гласови.

Морална обврска
Понекогаш тие исто така прашуваат дали треба да признаат сè на својот партнер.

Советот е прилично универзален, но повеќето членови се согласуваат дека е најдобро да молчат, пренесува The Sun.