Мајка и ќерка ослабеле 80 килограми, а промениле само една работа!

6 мај, 2020
диета

Џејми Алисон и Калиста Џонс заедно изгубиле 80 килограми! Во 2016 година одлучиле да променат нешто во своите животи и се запишале на часови по танц. За три години танцот потполно го променил нивниот живот на подобро.

Тие откриле нов правец во танцот кој бил мешавина од повеќе стилови. Оваа активност комплетно ги променила нивните животи.

View this post on Instagram

You're my inspiration ♥️

A post shared by Calista Phillips (@calijean_) on

Кога ги видел промените кај својата ќерка и сопруга и таткото им се придружил. Целото семејство почнало да живее здрав начин на живот. Јаделе здрава храна, готвеле и пешачеле. Така, целото семејство станало фит.

Со оглед на тоа што цела Америка се бори со прекумерна тежина, промената на ова семејство била навистина исклучок.

Семејството изјавило дека за да се успее потребна е силна волја и упорност.

По три години мајката и ќерката изјавиле дека конечно се задоволни од својот изглед.